olav_02
logo

Werkwijze

Op strategisch niveau kan ProVales, samen met uw kennisdragers,  verschillende investeringsopties opzetten en evalueren. Dat gebeurt op een gestructureerde, stapsgewijze manier. Er wordt nadrukkelijk een verbinding gemaakt met uw ondernemingsstrategie en de kernkwaliteiten van uw bedrijf. Dit resulteert in een variant die, naar objectieve maatstaven, de grootste kans geeft op lange termijn succes. Complexe investeringsvraagstukken worden omgezet in beheersbare projecten.

Door de inzet van onafhankelijke, externe expertise worden de mogelijke valkuilen die een investeringstraject met zich meebrengt, ontweken. Valkuilen als bedrijfsblindheid en de focus op kostenverlagingen. Ervan uitgaan dat uw medewerkers de klus er – naast de dagelijkse werkzaamheden – wel bij kunnen doen, is ook zo’n valkuil. Want misschien zijn zij niet geschikt om het traject op zich te nemen of hebben zij andere prioriteiten en niet de moed om dat duidelijk uit te spreken.

Kortom, wanneer deze valkuilen niet tijdig worden onderkend, kan een project op den duur heel lastig beheersbaar worden en dat is niet wat u wilt. ProVales helpt u dit te voorkomen.